İletişim

YCY Avukatlık & Danışmanlık

İletişim

Adres

_____________
 İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak Crystal Offices No:14 Kat:3 Daire:8

ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

Adres

_____________
 İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak Crystal Offices No:14 Kat:3 Daire:8

ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR

Telefon

_____________

     Ofis: 0222 234 1 222

     Gsm-Whatsapp: 0551 407 7335

Telefon

_____________

     Ofis: 0222 234 1 222

     Gsm-Whatsapp: 0551 407 7335

E-Posta

_____________
av.yigitcanyildirim@gmail.com

ycyavukatlik@gmail.com

E-Posta

_____________
av.yigitcanyildirim@gmail.com

ycyavukatlik@gmail.com

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi 08:30 - 18:00
Salı 08:30 - 18:00
Çarşamba 08:30 - 18:00
Perşembe 08:30 - 18:00
Cuma 08:30 - 18:00
Cumartesi Kapalı
Pazar Kapalı

Bize Ulaşın

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

Bir Avukatın sağladığı faydalardan yararlanabilmek için öncelikle avukatınızla “Avukatlık Hizmet Sözleşmesi” imzalamanız gerekmektedir. Daha sonrasında ise gerekli olması halinde noterden vekaletname çıkartmalısınız.

Avukatlar, hizmetlerine ve uzmanlık seviyelerine göre değişen farklı ücretlendirme yöntemleri kullanır. Bazı avukatlar saatlik ücret alırken, bazıları davada elde edilen kazancın bir yüzdesini talep eder. Danışma ücreti, masraflar ve diğer harcamalar da faturalara eklenebilir. Avukatınızla ücretlendirme konusunda mutlaka açık bir şekilde anlaşın.

Bir hukuki sorunla karşılaştığınızda, genellikle ilk olarak bir avukata danışmak istersiniz. Özellikle aşağıdaki durumlarda bir avukattan yardım almanız gerekebilir:

  • Ceza davalarında tutuklanmanız veya suçlanmanız durumunda
  • Boşanma, velayet veya mal paylaşımı gibi aile hukuku konularında
  • Bir iş kazasına veya tıbbi hata sonucu ortaya çıkan bir yaralanmaya maruz kaldığınızda
  • Bir taşınmaz malın satın alınması veya satılması gibi önemli mülkiyet işlemlerinde

Evet açabilirsiniz. Fakat hukuk çok karmaşık ve incelik isteyen bir konudur. Profesyonel bir yardım hem zamandan hem paradan tasarruf sağlar. Haklı çıkmak, haklı olmaktan çok farklıdır. Nasıl bir yanlış iğne insanların hayatlarını karartabiliyorsa, duruşmada dile getirdiğiniz yanlış bir cümle, dilekçenizde yer alan hatalı bir beyan da davanızı çok zor durumlara sokabilir.

Söz konusu davalar olduğu vakit hiçbir zaman hiçbir duruma kesin gözüyle bakılmaması gerekir. Bu nedenle hiçbir zaman “kesin” gibi bir kelime kullanıp müvekkillerimize bir taahhüt vermeyiz. Aksi takdirde hizmet değil umut satmış oluruz. Müvekkillerimize verebileceğimiz tek taahhüt dava veya işinizi elimizden gelen en iyi şekilde, en yüksek gayret ve çaba ile takip edeceğimizdir.

Davanın süresi, davayı etkileyen çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Davanın karmaşıklığı, dava türü, adli sistemdeki iş yükü gibi faktörler dava süresini etkiler. Genel olarak Türkiye’de bir davanın süresi birkaç aydan birkaç yıla kadar değişebilir.

Örnek olarak:

  • Ceza davaları, delillerin toplanması, soruşturmaların yapılması ve potansiyel olarak birden fazla temyiz süreci geçirilmesi gibi nedenlerle diğer davalara göre daha uzun sürebilir.
  • Vergiler veya idari kararlarla ilgili davalarda dava açma için belirli bir süre mevcuttur. Bu süre genellikle 30 veya 60 gün gibi daha kısa olabilir.